Bli medlem

 

BLI MEDLEM Medlemsavgiften är 275,- och du kan betala in medlemsavgiften på vårt postgiro 64 69 88-6. I medlemskapet ingår 6 nummer av tidningen Hemträdgården. Tidningen ger många bra tips och har aktuella artiklar om allt inom odling. Den passar för både nya entusiaster och erfarna odlare.

 

FÖRETAG SOM GER OSS RABATTER

Tahiti, Striberg, Nora 0587-10149

Plantmarknaden, Lindesberg

Krafts måleri - säg till personalen innan du betalar

Åbytorps handelsträdgård Flügger, Megahus

Lås och säkerhet, Stångjärnsgatan 8 Örebro ger 20% på hela sortimentet
Det finns flera företag som ger rabatter genom RST gå till deras hemsida

Om du vill hyra diverse redskap så kontakta

Hovsta Hyrteknik, Hovsta. De har satsat på redskap och maskiner som passar för trädgårdar. Du kan ringa 070-651 07 44 och avtala tid om du behöver något redskap eftersom de inte har öppet utan överenskommelse. Gå in på deras hemsidan och kolla http://www.hovstahyrteknik.se (Vi har inte någon rabatt men de har bra priser)

Musta egna äpplen – nu erbjuder Lindesbergs musteri den tjänsten om du har 50 kg av egen frukt annars får du dela med andra. De har också försäljning av pastöriserad must. Om du vill musta ring 0581-522 50 eller besök deras hemsida http://www.lindesbergsmusteri.se/sida3.html

Vi har mailadresser till de flesta av våra medlemmar. Vi vill ha möjlighet att ha en snabbare och kontinuerlig kontakt med medlemmarna. Vårt upptagningsområde är relativt stort och omfattar stadsdelar norr om Svartån och ända upp till gränsen mot Nora/Lindesberg. Vi har ca 200 medlemmar och vill hela tiden förbättra vårt utbud och använda medlemsavgiften på bästa möjliga sätt.

.

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)